Tissot Le Locle Powermatic 80

Tissot Le Locle Powermatic 80 T006.407.11.053.00

T006.407.11.053.00

Механізм Powermatic 80, що забезпечує запас ходу до 80 годин
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Стійке до появи подряпин сапфірове скло
Діаметр 39,3 мм

Переглянути деталі продукту
33 930 ₴
3 393 ₴ кешбек
6
10
10

Годинник Tissot Le Locle Automatic 80 T006.407.11.053.00 з колекції T-CLASSIC — елегантна і лаконічна класична модель, в якій прекрасно поєднуються естетика та сучасний мінімалізм. Це брендова механіка з 80 годинним запасом ходу, яка вважається символом престижу та відмінно підкреслить вишуканий смак свого власника.
Лаконічний чорний циферблат з римськими цифрами та віконцем дати прикрашений назвою іменитого бренду та написом «Ле Локль», який є візитною карткою годинника Tissot, названого на честь невеликого містечка — батьківщини Tissot. Сталевий корпус містить автоматичний швейцарський механізм і оснащений прозорою задньою кришкою. Сріблястий браслет з нержавіючої сталі з застібкою метеликом з кнопками прекрасно доповнює сучасний класичний дизайн чоловічих годинників Tissot. Дана модель має водонепроникність до 3 бар і комплектується сапфіровим склом.
Компанія Tissot надає на годинник міжнародну гарантію — два роки.

• Артикул T0064071105300
  • Вага 12.2000
  • Колекція T-Classic
  • Стать Чоловічі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 3 бар (30 м / 100 футів)
  • Товщина 9.75
  • Довжина 39.30
  • Ширина 39.30
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 19.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Автоматичний
  • Модель POWERMATIC 80.111
  • Механізм Швейцарський автоматичний механізм
  • Колір циферблата Чорний
  • Мітки Римські цифри
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot Le Locle Powermatic 80

4.2
5 Відгуки
05.11.2023
Хоч я вже і давно знайомий з колекцією Le Locle, але все одно найстильніша механіку яку я знаю. Чорний, клсичний циферблат з сапфіровим склом. Гарно видно всі цифри. Щиро рекомендкю саме цю модель!
22.03.2023
Знаю, що Le Locle - це найпопулярніша механічна модель Tissot, тому саме її вирішив подарувати батьку. Якість та цінова політика у даного брендк просто вражає. Батько цілком задоволений годиннком. Чорний циферблат додає стилю та читабельності. Рекомендую.
28.01.2020
мне нравится модель, ношу с удовольствием. Доставка в день заказа
11.09.2019
невероятно симпатичная классика + механика с запасом на 80 часов. я в восторге
20.09.2018
Купил недавно эти часы. Красивые очень. Но практически черные стрелки на черном циферблате не позволяют комфортно определять время в любое время суток. Надо было брать с белым циферблатом.
Залиште свій відгук про цей товар