Tissot Le Locle Powermatic 80

Tissot Le Locle Powermatic 80 T006.407.16.053.00

T006.407.16.053.00

Механізм Powermatic 80, що забезпечує запас ходу до 80 годин
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Стійке до появи подряпин сапфірове скло
Діаметр 39,3 мм

Переглянути деталі продукту

Виберіть свій годинник

30 540 ₴
3 054 ₴ кешбек
6
10
10

Доступні ремінці

Технічні характеристики

Класичний механічний годинник Tissot Le Locle Powermatic 80 T006.407.16.053.00 з колекції T-CLASSIC — розкішна модель, в якій перегукуються мінімалізм і стриманість класики з вишуканим сучасним дизайном. Вона завжди була та залишається актуальною для будь-якого випадку.
Строгий циферблат із римськими цифрами та функцією дати прикрашає назва бренду і напис «Ле Локль» написаний гарним прописом. Це візитна картка швейцарського годинника Tissot, адже він названий на честь маленького містечка — батьківщини компанії Tissot. Сталевий круглий корпус міцно закріплений фактурним ремінцем з натуральної шкіри із застібкою у вигляді метелика. Водонепроникність - 3 Bar, що представляє собою захист від бризок, а скло із сапфіру надійно вбереже його від подряпин і незначних пошкоджень.
Компанія Tissot надає на годинник 2 роки міжнародної гарантії.

• Артикул T0064071605300
  • Вага 6.7000
  • Колекція T-Classic
  • Стать Чоловічі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 3 бар (30 м / 100 футів)
  • Гарантія 2-річна гарантія
  • Товщина 9.75
  • Довжина 39.30
  • Ширина 39.30
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 19.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Автоматичний
  • Модель POWERMATIC 80.111
  • Механізм Швейцарський автоматичний механізм
  • Колір циферблата Чорний
  • Мітки Римські цифри
  • Колір ремінця/браслету Чорний
  • Оформлення ремінця/браслету Шкіра
  • Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot Le Locle Powermatic 80

5
5 Відгуки
05.11.2023
Підбирала годинник чоловікові на нашу річниці. Довгий період часу не могла знайти саме ці критерії які були важливими. Але згодом я побачила його, Tissot Le Locle. Спершу що мені впало на око, елегантний дизайн, він просто дивовижний. Чистий , мінімалістичний циферблат , лаконічності сучасного стилю. Сріблястий корпус додає годиннику вишуканості, підійде тим хто шукає класичний дизайн. Точність цього годинника завжди вражає чоловіка.
Комфорт та надійність також роблять цей годинник винятковим. Він досить легкий для носіння, ремінець зі шкіри чудово сидить на зап'ясті. Загалом, годинник сучасний , що досить важливо в першу чергу для мене). Чоловік в захваті від нього. Особисто я рекомендую його усім, хто шукає подарунок для коханого. Консультація на найвищому рівні, дякую за вашу роботу.
22.03.2023
Прекрасна та стильна модель, яка додає статусності до образу. Чорний циферблат вигядає дорого та дозволяє чітко побачити цифри. Підійде для цінувачів механіки, мій батько саме такий, тому обрав я цю модель. Довіряю магазину Циферблат, тому рекомендую!
23.08.2022
2 роки без проблем, точніть у нормі, чудово виглядають на руці, задоволений.
26.07.2018
Понравилось в интернете, приехал в магазин и купил. У часов своя аура, выглядят шикарно.
22.07.2018
Качество хорошее, часам 3 года, я доволен. Швейцарсы молодцы.
Залиште свій відгук про цей товар

Наші бестселери

• Powermatic 80

Автоматичний годинник живиться енергією людини, яка їх носить. Рух зап'ястя дозволяє механізму працювати. Механізм Powermatic 80 має запас ходу на 80 годин, цього достатньо, щоб продовжувати точно показувати час, навіть якщо годинник не носите протягом трьох днів. Це інноваційний механізм, який перевершує конкурентів, механізми яких зазвичай забезпечують 1,5 дня запасу ходу.

• Nivachron™

Оскільки магнітні поля, створювані нашими електронними об’єктами (мобільний телефон, комп’ютер, радіо, магнітна застібка тощо), дедалі частіше присутні в нашому повсякденному житті, компанія Tissot розробила новий сплав на основі титану для збереження точності. своїх годинників. Пружина балансу Nivachron™ вважається набагато більш стійкою до магнітних полів і не піддається впливу них, ніж стандартні пружини.

Позадоговірне зображення

• ACCESSORIZATION

Tissot пропонує годинники зі змінною системою ремінців. Система легкого розблокування дозволяє легко та швидко зняти ремінь без використання інструменту. Змінні ремінці – це ідеальний аксесуар. Це надає більший вибір, для персоналізації вашого годинника, який відповідатиме будь-якій події завдяки простій зміні двома натисками кнопок.

• Водонепроникність

Усі корпуси годинників Tissot проходять кілька випробувань, у тому числі перевірку на водонепроникність. Tissot перевіряє здатність годинника протистояти ударам і тиску, а також проникненню рідин, газів і пилу, відтворюючи реальні умови, в яких може опинитися годинник.

Позадоговірне зображення