Tissot Couturier Chronograph

Tissot Couturier Chronograph T035.617.11.051.00

T035.617.11.051.00

Кварцовий хронограф
Діаметр 41 мм
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Стійке до появи подряпин сапфірове скло

Переглянути деталі продукту
24 860 ₴
6
10
10

Кварцовий чоловічий годинник Tissot Couturier Chronograph T035.617.11.051.00 з колекції T-CLASSIC - стильний хронограф виконаний в класичному стилі і має характер унікальних речей, які створюються за індивідуальним замовленням.
Швейцарський годинник відомого бренду — це вишуканий стиль зі знаком якості. Відмінний вибір, для тих, хто цінує кожну хвилину.
Сріблясті індекси гармоніюють з чорним циферблатом з функцією дати. Сталевий корпус закріплений масивним браслетом з гіпоалергенної нержавіючої сталі з застібкою у вигляді метелика з кнопками.
Одна з особливостей — наявність тахіметра. Це шкала для визначення швидкості на підставі часу в дорозі.
Годинник має водонепроникність 10 Bar і комплектується сапфіровим склом.
Компанія Tissot надає на годинник 2 роки міжнародної гарантії.

• Артикул T0356171105100
  • Вага 18.2000
  • Колекція T-Classic
  • Стать Чоловічі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
  • Товщина 10.95
  • Довжина 41.00
  • Ширина 41.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 23.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц
  • Модель G10.212
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 394
  • Колір циферблата Чорний
  • Мітки Індекси
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot Couturier Chronograph

5
6 Відгуки
12.11.2023
Я шукав чоловічий годинник з нержавіючої сталі, з автоматичним підзаводом, з точним визначенням дня і дати, тому після вивчення годинників такого типу, запропонованих різними брендами, я обрав модель Tissot "Couterier". Tissot виготовляє вишукані швейцарські годинники з 1853 року, що стало одним з головних чинників мого вибору цього бренду. Мало того, що цей годинник надзвичайно точний, він ще й має додатковий бонус у вигляді руху секундної стрілки, яка дуже нагадує бренд Rolex......... лише трохи зубчастий, але все ж досить плавний. Якщо ви шукаєте дуже точний годинник з цими характеристиками за хорош ціною ви зробите велику помилку, не вибравши цей годинник!
23.03.2023
Обирала годинник для чоловіка. Зайшла в магазин Циферблат в Лавині, мене зустріла приємна дівчина. І за моїми характеристиками вона підібрала чудовий годинник. Потрібен був саме і класичний і щоб під спорт гарно виглядав. Годинником я та чоловік задоволені, прийдемо ще))
28.01.2020
Функционал хороший, дизайн нравится! Спасибо за оперативную доставку
27.01.2020
Часы отличные, очень красивые, функциональные. Но, как по мне, один минус - круг с долями секунд секундомера. Совершенно бесполезная вещь, т.к. мы имеем дело с пальцами и механическими кнопками - такая точность никогда не будет соблюдена. Лучше б заменили на дни недели или количество часов для секундомера, получаса иногда реально мало.
11.09.2019
Большие и массивные, все как я хотел. Спасибо Сергею что помог выбрать))
11.09.2019
Большие и массивные, все как я хотел. Спасибо Сергею что помог выбрать))
Залиште свій відгук про цей товар