Tissot Lovely Square Festive Kit

Tissot Lovely Square Festive Kit T058.109.17.036.02

T058.109.17.036.02
Немає у наявності

Годинник Tissot Lovely Square Festive Kit T058.109.17.036.02 – чудове поєднання розкоші та вишуканого стилю в сучасному класичному дизайні.
Ця класична модель із колекції T-LADY примітна невеликим сріблястим циферблатом, що інкрустований діамантами та оснащений стійким до подряпин, склом із сапфіру.
Сріблястий сталевий корпус швейцарського годинника Tissot має квадратну форму та оснащений точним швейцарським кварцовим механізмом.
Синтетичний ремінець зі зручною та простою у використанні стандартною застібкою прикрашений блискітками, підкреслює розкішний і неймовірно жіночний вигляд цього жіночого годинника Tissot.
Годинник має стандартний рівень водонепроникності до 3 бар, а бренд Tissot надає на нього міжнародну гарантію — 2 роки.

• Артикул T0581091703602
  • Вага 1.5000
  • Колекція T-Lady
  • Стать Жіночі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 3 бар (30 м / 100 футів)
  • Товщина 7.10
  • Довжина 20.00
  • Ширина 20.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 9.00
  • Форма корпусу Квадратний
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц
  • Модель 901.001
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 321
  • Колір циферблата Срібло
  • Мітки Діаманти
  • Колір ремінця/браслету Рожевий
  • Оформлення ремінця/браслету Синтетика
  • Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, стандартна застібка

Відгуки клієнта Tissot Lovely Square Festive Kit

5
5 Відгуки
22.04.2024
Это изысканные и элегантные аксессуары, которые подчеркнут индивидуальность и стиль своей обладательницы. Они сочетают в себе классический дизайн, качественные материалы и точность швейцарского мастерства. Красивый квадратный корпус, изящный браслет и утонченный циферблат делают эти часы идеальным выбором для повседневного использования или особых случаев. Это идеальное сочетание красоты и функциональности.
25.02.2024
Любимый подарил на Новый год, вот спуся время решила оставить свое впичетлениие после носки. Сами часы не большие, женственный и окуратные, интересная форма. В комплекте идут 3 ремня который я использую довольно часто и меняю их сама. Мой любимый это который первый он там стоял изначально. Такие часы однозначно не на каждый день, хотя я себе не отказываю в удовольствии и наслаждаюсь ими часто. Также классное сочетание и с черным ремнем, с ним часы смотрятся вообще по другому, это более вечерний вариант. Пока что никакие проблем с ними нет, я довольна.
30.01.2024
Мініатюрний та дуже охайний годинник. На вузькому зап'ясті виглядає гарно. Шкода, що не можу додати фото у відгук
плюси : Маленький корпус, якісний бренд, гарантія
29.11.2023
Получила в подарок от родных. Очень красивые часы, в наборе идут 3 ремешка дополнительно. Теперь можно играть с образами, под наряд подобрать самостоятельно ремень. Устанавливаю самостоятельно, это не сложная манипуляция. Вместо цифр сверкают маленькие бриллиантики, это очень мило смотрится. Часики привлекают внимание окружающих.
21.05.2023
Прикольна така модель). Блискучий ремінець та діаманти - це все так гармонійно поєднується між собою. Ношу вже 2 місяці і мені все подобається. Всім рекомендую бренд Tissot!)
Залиште свій відгук про цей товар