Tissot Flamingo

Tissot Flamingo T094.210.11.336.00

T094.210.11.336.00

Діаметр: 30 мм
корпус із нержавіючої сталі 316L
Швейцарський кварцовий механізм
Стійке до появи подряпин сапфірове скло

Переглянути деталі продукту

Виберіть свій годинник

18 580 ₴
1 858 ₴ кешбек
6
10
10

Технічні характеристики

Жіночий годинник TISSOT FLAMINGO T094.210.11.336.00 — справжнє втілення розкоші та виняткової жіночності. Дана модель примітна невеликим рожевим циферблатом із віконцем дати, що інкрустований чотирма діамантами. Сталевий круглий корпус цього кварцового швейцарського годинника TISSOT закріплений витонченим сірим сталевим браслетом. Годинник TISSOT із водонепроникністю до 5 бар, оснащений індикацією заряду батарейки та склом із сапфіру. Ця шикарна модель із гарною естетикою з неперевершеної колекції T-Lady має 2-річну міжнародну гарантію від компанії TISSOT. Годинник TISSOT FLAMINGO — ідеальний аксесуар для ідеального образу.
  • Артикул T0942101133600
  • Вага 6.2000
  • Колекція T-Lady
  • Стать Жіночі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 5 бар (50 м/165 футів)
  • Гарантія 2-річна гарантія
  • Товщина 6.35
  • Довжина 30.00
  • Ширина 30.00
  • Матеріал корпусу Корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 7.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц
  • Модель F03.111
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея battery type Renata 364
  • Колір циферблата Рожевий
  • Мітки Діаманти
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot Flamingo

5
4 Відгуки
30.04.2025
Годинник дуже мінімалістичний. Ніжний та підкреслює жіночу витонченність. На невеликій руці виглядає доволі стильно. Колір циферблату та діаманти підкорили моє серце
10.02.2025
Мій улюблений годинник ,у мене є різні годинники, але цей Tissot став моїм фаворитом
21.08.2024
"Мы все прикованы ко времени цепочками мгновений и наручниками часов..." . я решила поделиться с вами капелькой счастья от моих новых наручников- наручных часов! Очень элегантно и дорого , шик в каждой детали ! Если вы задумываетесь о покупке часов, я однозначно рекомендую вам обратить внимание на мраку Tissot, поскольку разнообразие моделей этих часов абсолютно на любой вкус и кошелек не оставит равнодушным никого, а швейцарское качество и изысканный дизайн будут радовать вас каждый день на протяжении долгих лет!
16.08.2024
Приїхали з донькою обирати для мене подарунок. Нам обом сподобалсь ця модель від Tissot. Приємно радує око 4 діамантика на циферблаті. Тепер буду носити із задоволенням)
Залиште свій відгук про цей товар

Наші бестселери

Tissot Flamingo
20 080 ₴
Tissot Flamingo
18 580 ₴
  • Nivachron™

Оскільки магнітні поля, створювані нашими електронними об’єктами (мобільний телефон, комп’ютер, радіо, магнітна застібка тощо), дедалі частіше присутні в нашому повсякденному житті, компанія Tissot розробила новий сплав на основі титану для збереження точності. своїх годинників. Пружина балансу Nivachron™ вважається набагато більш стійкою до магнітних полів і не піддається впливу них, ніж стандартні пружини.

Позадоговірне зображення

• ACCESSORIZATION

Tissot пропонує годинники зі змінною системою ремінців. Система легкого розблокування дозволяє легко та швидко зняти ремінь без використання інструменту. Змінні ремінці – це ідеальний аксесуар. Це надає більший вибір, для персоналізації вашого годинника, який відповідатиме будь-якій події завдяки простій зміні двома натисками кнопок.

• Водонепроникність

Усі корпуси годинників Tissot проходять кілька випробувань, у тому числі перевірку на водонепроникність. Tissot перевіряє здатність годинника протистояти ударам і тиску, а також проникненню рідин, газів і пилу, відтворюючи реальні умови, в яких може опинитися годинник.

Позадоговірне зображення