Tissot PR 100 Sport Chic

Tissot PR 100 Sport Chic T101.910.11.036.00

T101.910.11.036.00

Кварцовий механізм
Діаметр 36 мм
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Стійке до появи подряпин сапфірове скло
Діаманти Top Wesselton
Зроблено в Швейцарії

Переглянути деталі продукту
21 380 ₴
6
10
10

Жіночий годинник Tissot PR 100 Sport Chic T101.910.11.036.00 з колекції T-CLASSIC — неперевершена і елегантна класика на всі часи.
Діаманти на сріблястому циферблаті з віконцем дати перетворюють годинник Tissot на вишукану прикрасу, яка стане прекрасним доповненням до вашого образу. Його сріблястий сталевий корпус оснащений кварцовим механізмом і доповнений сталевим браслетом з розкладною застібкою з кнопками.
Годинник Tissot оснащений функцією EOL, має водонепроникність до 10 бар, а скло з сапфіру на циферблаті стійке до подряпин.
Ця класична модель має 2-х річну міжнародну гарантію.
Додайте вашому образу елегантності та справжнього жіночого шарму зі швейцарським годинником Tissot.

• Артикул T1019101103600
  • Вага 11.2000
  • Колекція T-Classic
  • Стать Жіночі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
  • Товщина 9.00
  • Довжина 36.00
  • Ширина 36.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 18.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц
  • Модель F05.412
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 371
  • Колір циферблата Срібло
  • Мітки Індекси та діаманти
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Розкладна застібка з кнопками

Відгуки клієнта Tissot PR 100 Sport Chic

5
4 Відгуки
03.11.2023
Мой выбор колебался между часами Michael Kors и этой моделью.Т.к.мне нравилась только внешняя сторона часов и я не была осведомлена о технических характеристиках,то консультант в фирменном магазине Tissot рассказал мне все преимущества:швейцарский механизм,самое стойкое к появлениям царапин сапфировое стекло,качественные материалы,водонепроницаемость и бриллианты.Конечно же мой выбор пал только на швейцарское качество!!!Уверена,что буду в них неотразима.
Мужчины радуйте своих женщин такими прекрасными часами!!!
30.03.2023
Цей годинник - це просто втілення моїй мрій! На стільки жіночна і водночас стильна модель. Ці діаманти радують око і роблять годинник ніжним. В Tissot найкращі жіночі моделі, купую вже другий годинник))
27.02.2023
Довго не могла обрати споміж моделей цієї колекції. Але все таки вибір пав саме на цей годинник. Мінімалізм і в той же час масивнй ремінець виглядає дуже круто. Порадувала гарантія 2 роки та водозахист. Повертатимусь ще)
18.01.2021
Какая же прелестная штучка мои новые шикарные часики Tissot с бриллиантами!!! Они сияют при дневном и искусственном свете, при этом максимально элегантны и уместны в любой обстановке с любой одеждой!!! Шикарная дама в шикарных часах - это я! Спасибo компании Tissot за безукоризненную продукцию, а бутику ZIFFERBLATT за безупречный сервис!
Залиште свій відгук про цей товар