Tissot PRC 200 Chronograph

Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.057.00

T114.417.11.057.00

Кварцовий хронограф
Діаметр 43 мм
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Стійке до появи подряпин сапфірове скло
Загвинчуюча задня кришка і заводна головка

Переглянути деталі продукту

Виберіть свій годинник

25 170 ₴
2 517 ₴ кешбек
6
10
10

Технічні характеристики

Підкресліть свій оригінальний стиль сучасним спортивним хронографом — чоловічим годинником Tissot PRC 200 Chronograph T114.417.11.057.00 з колекції T-SPORT.
Наявність жовтих деталей в дизайні оживляє чорний циферблат із віконцем дати, арабською цифрою дванадцять та індексами. Його надійно захищає від появи подряпин сапфірове скло.
Швейцарський годинник Tissot - модель з кварцовим механізмом, яка оснащена сталевим корпусом сріблястого кольору, а доповнює її широкий браслет із розкладною застібкою.
Цей годинник із рівнем водонепроникності до 20 бар оснащений не тільки хронографом, що дозволяє визначати час з точністю до секунди, але й індикацією заряду батарейки, а також в ньому присутня функція тахіметра.
На годинник Tissot виробник надає 2-х річну міжнародну гарантію.

• Артикул T1144171105700
  • Вага 15.5000
  • Колекція T-Sport
  • Стать Чоловічі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 20 бар (200 м / 660 футів)
  • Гарантія 2-річна гарантія
  • Товщина 12.02
  • Довжина 42.00
  • Ширина 43.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 20.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц EOL
  • Модель G10.212
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 394
  • Колір циферблата Чорний
  • Мітки Арабські цифри та індекси
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Розкладна застібка з фіксатором і подовженням для дайверів

Відгуки клієнта Tissot PRC 200 Chronograph

5
5 Відгуки
30.11.2023
Корпус добре зроблений, браслет дещо гострий, але його довжину можна легко відрегулювати.
Люмінесцентний матеріал світиться приблизно 15 хвилин під впливом сонячного світла, циферблат легко читається, лише фінальне забарвлення секундної стрілки занадто темне в моїй версії (чорне/сріблясте). Водонепроникність заявлена як 3ATM, хоча конструкція кнопок (дещо розхитаних) скоріше свідчить про протилежне. Прийом душу і ручне миття - не проблема. Незважаючи на відносно високий корпус, годинник легко носити і він не надто важкий.
Загалом гарний годинник за справедливою ціною, аналогічні вироби коштують удвічі дорожче.
Я розглядаю можливість замовити ще одну кольорову комбінацію
23.03.2023
Подобається ця модель, давно її придивлявся в магазині та ніяк не наважувався. Та на свій день народження вирішив зробити собі подарунок. Мене приємно вразила знижка у розмірі 15% на день народження. Тому поїхав святкувати я ще більш радісний. Дякую))
24.02.2023
Сподобалась модель ця на сайті. Приїхав в Лавину і вона виявилась в наявності. На руці виглядає ще краще, тому я купив. Сподобався магазин та вибір, дякую)
23.11.2022
Шикарные и стильные часы. И цена приемлема и качество шикарное. Жёлтые стрелки придают уникальности часам. Похожих я ещё не видел. Поэтому я их купил и не пожалел)
19.11.2021
Давно слежу за брендом Тиссо, еще у моего отца были часы из этой серии, его уже конечно не выпускают, но как мне рассказали такой хронограф присутствует в коллекции уже не первое десятилетие. А это верный признак вечной классики.
Залиште свій відгук про цей товар

Наші бестселери

• Nivachron™

Оскільки магнітні поля, створювані нашими електронними об’єктами (мобільний телефон, комп’ютер, радіо, магнітна застібка тощо), дедалі частіше присутні в нашому повсякденному житті, компанія Tissot розробила новий сплав на основі титану для збереження точності. своїх годинників. Пружина балансу Nivachron™ вважається набагато більш стійкою до магнітних полів і не піддається впливу них, ніж стандартні пружини.

Позадоговірне зображення

• ACCESSORIZATION

Tissot пропонує годинники зі змінною системою ремінців. Система легкого розблокування дозволяє легко та швидко зняти ремінь без використання інструменту. Змінні ремінці – це ідеальний аксесуар. Це надає більший вибір, для персоналізації вашого годинника, який відповідатиме будь-якій події завдяки простій зміні двома натисками кнопок.

• Водонепроникність

Усі корпуси годинників Tissot проходять кілька випробувань, у тому числі перевірку на водонепроникність. Tissot перевіряє здатність годинника протистояти ударам і тиску, а також проникненню рідин, газів і пилу, відтворюючи реальні умови, в яких може опинитися годинник.

Позадоговірне зображення