Tissot Chrono XL Classic
Tissot Chrono XL Classic T116.617.11.092.00
T116.617.11.092.00
17 900 ₴

Годинник Tissot Chrono XL відрізняється великим корпусом діаметром 45 мм.
Функція хронографа підкреслює його урбаністичний дух. Колекція Tissot Chrono XL підійде як для тих, хто віддає перевагу спортивному стилю на сталевому браслеті, так і вінтажному стилю на шкіряному ремінці.
Хоч би яку модель ви вибрали, Tissot Chrono XL обов'язково розкриє вашу індивідуальність.
- Артикул T1166171109200
- Вага 17.5000
- Колекція T-Sport
- Стать Чоловічі
- Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
- Товщина 11.02
- Довжина 45.00
- Ширина 45.00
- Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
- Вушка 22.00
- Форма корпусу Круглий
- Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
- Енергія Кварц EOL
- Модель G10.212
- Механізм Швейцарський кварцовий механізм
- Батарея Тип батареї Renata 394
- Колір циферблата Зелений
- Мітки Арабські цифри
- Колір ремінця/браслету Сірий
- Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
- Пряжка Розкладна застібка з кнопками
Відгуки клієнта Tissot Chrono XL Classic
5
3 Відгуки
Я купив годинник як прикрасу до весільного костюма. Я не є постійним носієм годинників і не хотів витрачати багато грошей . А це саме те, що треба! Недорогий і шикарний. Чого ще можна бажати.
Його зручно носити, а ремінець можна легко відрегулювати за допомогою декількох тонких інструментів. Матеріал і зручність носіння абсолютно ідеальні для мене.
Його зручно носити, а ремінець можна легко відрегулювати за допомогою декількох тонких інструментів. Матеріал і зручність носіння абсолютно ідеальні для мене.
Вже маю годинник фірми Tissot і він мене повністю влаштовує, але зараз зь'явилося багато моделей вартих уваги, цікавих та яскравих і за достойну ціну повз які не можливо пройти мимо. Обрав для себе годинник Т116.617.11.092.00 , він дарує мені бадьорий настрій та наснагу, відчуваю впевненість і силу в собі , це дуже важливі складові при виборі годинника.
Напевно, зараз немає такої людини, яка б не хотіла годинник з зеленим циферблатом. Ось і я не втримався і купив цю модель). Дуже стильний та універсальний годинник. Одягаю під різний стиль одягу і він всюди пасує.
Залиште свій відгук про цей товар
Будь-ласка увійдіть свій акаунт для того щоб залишити відгук про товар.