Tissot Supersport Chrono

Tissot Supersport Chrono T125.617.11.051.00

T125.617.11.051.00

Один із найбільших хронографів у колекції Tissot (діаметр 45,5 мм)
Люмінісцентні стрілки та індекси
Корпус із нержавіючої сталі 316L
Алюмінієвий безель

Переглянути деталі продукту

Виберіть свій годинник

24 040 ₴
2 404 ₴ кешбек
6
10
10

Доступні ремінці

Під замовлення    
Tissot blue textile strap lugs 22 mm
Під замовлення    
Tissot orange silicone strap lugs 22 mm
Під замовлення    
Tissot burgundy leather strap 22 mm
Під замовлення    
Tissot blue textile strap lugs 22 mm
Tissot black leather strap lugs 22 mm

Немає у наявності

Tissot red silicone strap lugs 22 mm

Немає у наявності

Технічні характеристики

Годинник Tissot Supersport Chrono T125.617.11.051.00 з функцією хронографа з колекції T-SPORT не тільки виконаний в оригінальному та сучасному дизайні, але й відрізняються хорошими технічними характеристиками для моделей такого плану.
Спортивний годинник Tissot буде ефектно виглядати на руці та підкреслять вашу індивідуальність. Дана модель має міцний корпус із нержавіючої сталі з діаметром 45,5 мм, в якому знаходиться швейцарський кварцовий механізм, а доповнює його красивий сталевий браслет, що комплектується складаною застібкою.
Швейцарський годинник Tissot — кварцовий хронограф зі строгим чорним циферблатом, який відображає індекси та віконце дати, а від появи подряпин його захищає скло із сапфіру.
Також ця модель має рівень водонепроникності до 10 бар і оснащена функцією тахіметра.
На спортивну модель годинника Tissot Supersport Chrono надається міжнародна гарантія - два роки.

• Артикул T1256171105100
  • Вага 18.8000
  • Колекція T-Sport
  • Стать Чоловічі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
  • Гарантія 2-річна гарантія
  • Товщина 11.92
  • Довжина 45.50
  • Ширина 45.50
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
  • Вушка 22.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц EOL
  • Модель G10.212
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 394
  • Колір циферблата Чорний
  • Мітки Індекси
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, Розкладна застібка з фіксатором і подовженням для дайверів

Відгуки клієнта Tissot Supersport Chrono

5
2 Відгуки
23.03.2023
Купив нещодавно цю модель і вирішив написати відгук. Прийшовши в магазин в Лавіні мене порадувала привітлива дівчина консультант та її професійність. Мені легко підібрали чудовий годинник, яким я задоовлений. Розповіли всі нюанси та зареєстрували в програму лояльності для накопичення бонусів. Тому я повернусь ще за одним годинником))
18.01.2021
Блистательный крупный хронограф Tissot Supersport прекрасно смотрится на руке, очень оригинален за счет цветового решения деталей, особенно черного безеля. Очень нравится браслет и дизайнерское решение соединения браслета и корпуса. Это мои третьи часы Tissot, но думаю не последние. Я - поклонник этой торговой марки. Спасибо моим друзьям, работающим в бутике Tissot, вул. Сагайдачного, 8, за всегда прекрасное обслуживание и во время продажи и после нее. Продавец порядочный и надежный. Очень Вас ценю!
Залиште свій відгук про цей товар

Наші бестселери

• Nivachron™

Оскільки магнітні поля, створювані нашими електронними об’єктами (мобільний телефон, комп’ютер, радіо, магнітна застібка тощо), дедалі частіше присутні в нашому повсякденному житті, компанія Tissot розробила новий сплав на основі титану для збереження точності. своїх годинників. Пружина балансу Nivachron™ вважається набагато більш стійкою до магнітних полів і не піддається впливу них, ніж стандартні пружини.

Позадоговірне зображення

• ACCESSORIZATION

Tissot пропонує годинники зі змінною системою ремінців. Система легкого розблокування дозволяє легко та швидко зняти ремінь без використання інструменту. Змінні ремінці – це ідеальний аксесуар. Це надає більший вибір, для персоналізації вашого годинника, який відповідатиме будь-якій події завдяки простій зміні двома натисками кнопок.

• Водонепроникність

Усі корпуси годинників Tissot проходять кілька випробувань, у тому числі перевірку на водонепроникність. Tissot перевіряє здатність годинника протистояти ударам і тиску, а також проникненню рідин, газів і пилу, відтворюючи реальні умови, в яких може опинитися годинник.

Позадоговірне зображення