Tissot Classic Dream Lady

Tissot Classic Dream Lady T129.210.22.263.00

T129.210.22.263.00

Швейцарський кварцовий механізм
Діаметр 28 мм
Корпус із нержавіючої сталі 316L з PVD покриттям кольору жовтого золота.
Стійке до появи подряпин сапфірове скло

Переглянути деталі продукту

Виберіть свій годинник

16 400 ₴
1 640 ₴ кешбек
6
10
10

Технічні характеристики

Стильний та елегантний швейцарський годинник Tissot Classic Dream T129.210.22.263.00 з колекції T-CLASSIC — позачасова та розкішна класика, що відрізняється простотою і вишуканістю. Аксесуар такого плану оригінально виглядає на зап'ясті та підкреслить статус і вишуканий смак своєї власниці.
Жіночий годинник Tissot відрізняється елегантним циферблатом неймовірно красивого відтінку слонової кістки, який відображає римські цифри та віконце дати. Браслет зі складною застібкою з кнопками і корпус цього прекрасного годинника Tissot виконані з міцної нержавіючої сталі, в поєднанні золотистого і сріблястого відтінків, що надає особливу розкіш.
Модель зі швейцарським кварцовим механізмом оснащена функцією EOL і має рівень водонепроникності до 5 бар, а скло із сапфіру на класичному циферблаті стійке до подряпин.
Доповніть свій образ неповторною жіночністю та істинним класичним шиком з годинником Tissot.
На цю класичну модель годинника надається 2 роки міжнародної гарантії.
  • Артикул T1292102226300
  • Вага 7.4000
  • Колекція T-Classic
  • Стать Жіночі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 5 бар (50 м / 165 футів)
  • Гарантія 2-річна гарантія
  • Товщина 7.10
  • Довжина 28.00
  • Ширина 28.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L з ПВД покриттям кольору жовтого золота
  • Вушка 14.00
  • Форма корпусу Круглий
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
  • Енергія Кварц EOL
  • Модель F04.115
  • Механізм Швейцарський кварцовий механізм
  • Батарея Тип батареї Renata 364
  • Колір циферблата Слонова кістка
  • Мітки Римські цифри
  • Колір ремінця/браслету Жовте золото 1N14, Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot Classic Dream Lady

5
3 Відгуки
18.05.2021
Отримала цей годинник у подарунок і закохалася. Просто нереальний, дуже цікавий колір циферблатку, окремої уваги заслуговую браслет, він виглядає ну дуже дорого і блестить на сонці. Тепер хочу ще один годинник вже у срібному кольорі
29.01.2021
Хочу поділитися своєю love story))) Ще дівчинкою я час від часу випрошувала собі маминого годинника Tissot покрасуватися та похизуватися. Він був саме такий: комбінація білого та жовтого металів дозволяла носити його з будь якими прикрасами, а іноді я перевертала годинник циферблатом донизу і носила його як браслет. Тепер я доросла, але мої уподобання не змінилися і я дозволила собі купити годинник своєї мрії: комбіновану модель Tissot Classic Dream з мого дитинства. Вони прекрасні. Як гарно, що в нашому мінливому світі є досконалі речі, які не змінюються. І моя маленька донечка, так саме як я колись, просить поміряти мого годинника)))
18.01.2021
Хочу поділитися своєю love story))) Ще дівчинкою я час від часу випрошувала собі маминого годинника Tissot покрасуватися та похизуватися. Він був саме такий: комбінація білого та жовтого металів дозволяла носити його з будь якими прикрасами, а іноді я перевертала годинник циферблатом донизу і носила його як браслет. Тепер я доросла, але мої уподобання не змінилися і я дозволила собі купити годинник своєї мрії: комбіновану модель Tissot Classic Dream з мого дитинства. Вони прекрасні. Як гарно, що в нашому мінливому світі є досконалі речі, які не змінюються. І моя маленька донечка, так саме як я колись, просить поміряти мого годинника)))
Залиште свій відгук про цей товар

Наші бестселери

• Nivachron™

Оскільки магнітні поля, створювані нашими електронними об’єктами (мобільний телефон, комп’ютер, радіо, магнітна застібка тощо), дедалі частіше присутні в нашому повсякденному житті, компанія Tissot розробила новий сплав на основі титану для збереження точності. своїх годинників. Пружина балансу Nivachron™ вважається набагато більш стійкою до магнітних полів і не піддається впливу них, ніж стандартні пружини.

Позадоговірне зображення

• ACCESSORIZATION

Tissot пропонує годинники зі змінною системою ремінців. Система легкого розблокування дозволяє легко та швидко зняти ремінь без використання інструменту. Змінні ремінці – це ідеальний аксесуар. Це надає більший вибір, для персоналізації вашого годинника, який відповідатиме будь-якій події завдяки простій зміні двома натисками кнопок.

• Водонепроникність

Усі корпуси годинників Tissot проходять кілька випробувань, у тому числі перевірку на водонепроникність. Tissot перевіряє здатність годинника протистояти ударам і тиску, а також проникненню рідин, газів і пилу, відтворюючи реальні умови, в яких може опинитися годинник.

Позадоговірне зображення