Tissot PRX
Tissot PRX T137.410.11.091.01
T137.410.11.091.01
16 660 ₴

Годинник Tissot PRX з інтегрованим в корпус браслетом звертається до дизайну флагманської моделі Tissot 1978 року. Тонкий, з виразним позачасовим дизайном , він ідеально підійде для тих, хто цінує стиль та майстерність виконання.
- Артикул T1374101109101
- Вага 13.0000
- Колекція T-Classic
- Стать Чоловічі
- Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
- Товщина 10.40
- Довжина 39.50
- Ширина 40.00
- Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L
- Вушка 12.00
- Форма корпусу Бочковидний
- Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло
- Енергія Кварц EOL
- Модель F06.115
- Механізм Швейцарський кварцовий механізм
- Батарея Тип батареї Renata 371
- Колір циферблата Світло-зелений
- Мітки Індекси
- Колір ремінця/браслету Сірий
- Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
- Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, Застібка метелик з кнопками
Відгуки клієнта Tissot PRX
5
2 Відгуки
Я давно "придивлявся" до цього виробу і вагався через розмір мого зап'ястя. Розмір мого зап'ястя трохи менше 7 дюймів, і я не міг вибрати між 35 мм і 40 мм. Врешті-решт я натиснув на спусковий гачок 40-міліметрового, і він виглядає приголомшливо. Мені подобається простий, але елегантний дизайн, а найбільше - браслет. Якщо Tissot випустить 38-міліметровий, я, мабуть, куплю його, але поки що я цілком задоволений 40-міліметровим. Якби не розмір, я б неодмінно придбав годинник з автопідзаводом. Це правда, що люди говорять про співвідношення ціни та якості. Браслет інтегрований, але його легко регулювати завдяки половинчастим ланкам. Я думаю, що Seiko і Citizen мають приблизно однакову вартість, але в цій категорії мало хто може похвалитися таким дизайном , як Tissot.
З нетерпінням чекав цього кольору в Україні. Вже дарував батькові годинник PRX, тепер і самому захотілось. Стильний дизайн та, як завжди, чудова якість Tissot. Хто ще не має годинника цієї колекції - рекомендую)
Залиште свій відгук про цей товар
Будь-ласка увійдіть свій акаунт для того щоб залишити відгук про товар.