Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel

Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel T931.207.41.336.00

T931.207.41.336.00
  • Безель із золота 18 Карат
  • Механізм Powermatic 80 із пружиною балансу Nivachron™
  • 44 діаманти
  • Змінний швидкорознімний браслет
Переглянути деталі продукту
100 670 ₴
10 067 ₴ кешбек
6
10
10

Якщо ви шукаєте тонкий  годинник з автентичним дизайном 70-х, зверніть увагу на PRX Powermatic 80.
Годинник PRX, створений для поціновувачів дизайну і оснащений функціями двадцять першого століття в корпусі Tissot 1978 року випуску, обов'язково має бути в списку бажань кожного шанувальника годинників
Механізм Powermatic 80 з автопідзаводом забезпечує надійність та точність завдяки інноваційній пружині Nivachron. З 80-годинним запасом ходу цей сучасний механізм розроблений для того, щоб йти в ногу з часом.

• Артикул T9312074133600
  • Вага 9.8000
  • Колекція T-Gold
  • Стать Жіночі
  • Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
  • Товщина 10.93
  • Довжина 34.60
  • Ширина 35.00
  • Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L з безелем із 18-каратного рожевого золота
  • Вушка 11.00
  • Форма корпусу Бочковидний
  • Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло з покриттям антивідблиску
  • Енергія Автоматичний
  • Модель POWERMATIC 80.121
  • Механізм Швейцарський автоматичний механізм
  • Колір циферблата Сірий
  • Мітки Діаманти
  • Колір ремінця/браслету Сірий
  • Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
  • Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, Застібка метелик з кнопками

Відгуки клієнта Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel

5
3 Відгуки
26.01.2024
Обирав між декількома моделями, всі гарні, але ця бездоганна, на скільки все філігранно обіграно в дизайні, саме такий шикарний годинник має отримати на юбілей моя дружина, вирішив я. Собі також нещодавно придбав годинник цього бренду і зареєструвався в бонусній програмі, тому ще отримав знижечку при купівлі цього шедевру. Жінка в екстазі, а значить я зробив все вірно.
05.11.2023
Коханий подарував цей надзвичайно гарний годинник, це справжня прикраса. Не можу передати свої емоції в момент отримання, це щось неймовірне. Годинник просто сяє, привертає увагу, діаманти вигідно підкреслюють ніжний колір циферблату.Дорогі дівчата, з впевненість можу сказати що це найгарніший годинник в моєму житті, такий повинен бути у кожної впевненої в собі панянки.
22.06.2023
Цей годинник - це просто знахідка! Всіма улюблена колекція PRX, так мені подобається цей дизайн. І тепер зявилась жіноча новинка - механіка з золотим безелем та діамантами. Я в захваті, помірявши я зрозуміла що моє. Ношу тепер із задоволенням))
Залиште свій відгук про цей товар