Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel
Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel T931.207.41.336.00
T931.207.41.336.00- Безель із золота 18 Карат
- Механізм Powermatic 80 із пружиною балансу Nivachron™
- 44 діаманти
- Змінний швидкорознімний браслет
6
10
10
Якщо ви шукаєте тонкий годинник з автентичним дизайном 70-х, зверніть увагу на PRX Powermatic 80.
Годинник PRX, створений для поціновувачів дизайну і оснащений функціями двадцять першого століття в корпусі Tissot 1978 року випуску, обов'язково має бути в списку бажань кожного шанувальника годинників
Механізм Powermatic 80 з автопідзаводом забезпечує надійність та точність завдяки інноваційній пружині Nivachron. З 80-годинним запасом ходу цей сучасний механізм розроблений для того, щоб йти в ногу з часом.
- Артикул T9312074133600
- Вага 9.8000
- Колекція T-Gold
- Стать Жіночі
- Водонепроникність Водонепроникність до 10 бар (100 м / 330 футів)
- Товщина 10.93
- Довжина 34.60
- Ширина 35.00
- Матеріал корпусу корпус із нержавіючої сталі 316L з безелем із 18-каратного рожевого золота
- Вушка 11.00
- Форма корпусу Бочковидний
- Скло Стійке до появи подряпин сапфірове скло з покриттям антивідблиску
- Енергія Автоматичний
- Модель POWERMATIC 80.121
- Механізм Швейцарський автоматичний механізм
- Колір циферблата Сірий
- Мітки Діаманти
- Колір ремінця/браслету Сірий
- Оформлення ремінця/браслету Нержавіюча сталь
- Пряжка ремінець із системою швидкої заміни, Застібка метелик з кнопками
Відгуки клієнта Tissot PRX 35Mm Powermatic 80 Steel & 18K Gold Bezel
5
3 Відгуки
Обирав між декількома моделями, всі гарні, але ця бездоганна, на скільки все філігранно обіграно в дизайні, саме такий шикарний годинник має отримати на юбілей моя дружина, вирішив я. Собі також нещодавно придбав годинник цього бренду і зареєструвався в бонусній програмі, тому ще отримав знижечку при купівлі цього шедевру. Жінка в екстазі, а значить я зробив все вірно.
Коханий подарував цей надзвичайно гарний годинник, це справжня прикраса. Не можу передати свої емоції в момент отримання, це щось неймовірне. Годинник просто сяє, привертає увагу, діаманти вигідно підкреслюють ніжний колір циферблату.Дорогі дівчата, з впевненість можу сказати що це найгарніший годинник в моєму житті, такий повинен бути у кожної впевненої в собі панянки.
Цей годинник - це просто знахідка! Всіма улюблена колекція PRX, так мені подобається цей дизайн. І тепер зявилась жіноча новинка - механіка з золотим безелем та діамантами. Я в захваті, помірявши я зрозуміла що моє. Ношу тепер із задоволенням))
Залиште свій відгук про цей товар
Будь-ласка увійдіть свій акаунт для того щоб залишити відгук про товар.