TISSOT СВЯТКУЄ ГРУ НБА У ПАРИЖІ 2024 РОКУ - TISSOT MAGAZINE

Ще до початку гри компанія Tissot запропонувала на стадіоні Juice-вітрину та діджейські сети від Тетяни Джейн, Andy 4000 та Pura Pura, а також всілякі розваги, включаючи баскетбольну кастомізацію від Operagraphiks та баскетбольну аркаду Tissot. Живий бар Accor Arena.

Після гри вечір продовжився Tissot NBA Aftershow – заходом, який прославляв пристрасть та дух партнерства Tissot з НБА та найпопулярнішим видом спорту в світі серед чотирьох основних американських видів спорту.

Компанія Tissot прийняла понад 250 гостей, в тому числі найвидатніших діячів спорту, музики та моди. На заході були присутні легенда НБА та посол Tissot Тоні Паркер та легенда НБА Ченнінг Фрай, а також впливова особа Лєна Сітуашнс, репери Bigflo & Oli, регбісти Кемерон Вокі та Ноланн Ле Гаррек, а також боєць ММА Сіріл Гейн.

«Протягом останніх трьох років Паризькі ігри НБА були подією, на яку компанія Tissot з нетерпінням чекала. Щороку це можливість привнести трохи більше цього захоплюючого спорту в європейську культуру і дозволяє нам продемонструвати свій досвід як офіційний хронометрист. Ця гра НБА в Парижі 2024 демонструє бренд і дозволяє нам запропонувати нашим гостям унікальні та незабутні враження. У нас багато спільного з НБА як з точки зору цінностей, так і з точки зору іміджу, і ця асоціація є джерелом натхнення для створення годинника з ДНК ліги. Tissot рік за роком все більше занурюється в культуру баскетболу, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість залишити відчутні спогади, які залишаться назавжди». -Сільвен Долл, генеральний директор Tissot.